Berichten

Online rekentools…

Inmiddels staan ook de online rekentools voor de natuurkunde formules op de website. Deze zijn vergelijkbaar met de rekentools die ik op rekenset.nl had staan. Deze website vervangt ze. Om de rekentools te vinden ga naar formules.natuurkunde-uitleg.nl!

Geplaatst op

Forum

Inmiddels is er ook een forum gemaakt! Deze is via het menu te vinden of via forum.natuurkunde-uitleg.nl

Uiteraard zal ik zelf het forum in de gaten houden, maar het is ook de bedoeling dat we elkaar verder helpen. Van uitleg krijgen leer je, maar je leert misschien nog wel meer van het geven van uitleg!

Geplaatst op

Website update

De website heeft een verdere update gehad. Er is geprobeerd een volledige dekking te geven van de natuurkundestof voor Havo en VWO. In de toekomst zullen eventuele hiaten verder opgevuld worden. Verder is er nog andere handige informatie aan de website toegevoegd.

Geplaatst op

Berichten…

Welkom op Natuurkunde-uitleg.nl ! 12 a 13 jaar geleden ben ik als startende natuurkunde docent samen met een gepensioneerde natuurkunde docent begonnen met de website Rekenset.nl en het Engelstalige fe-physics.com Nu een doorstart gemaakt met natuurkunde-uitleg.nl ! Ook fe-physics.com zal vervangen worden voor een moderne website op het adres fe-physics.eu

Af en toe zal ik interessante berichtjes plaatsten die te maken hebben met school/ natuurkunde… Ik wens jullie veel leesplezier!

Geplaatst op
Enable Notifications OK No thanks